Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Kedves Partnerünk!

Kedves Partnerünk!
Az idei évben célunk, hogy megkönnyítsük a rendelések leadását és kínálatuk kiszélesítését!

Ez az internetes felület nem csak a rendelések gyors leadását segíti elő, hanem teljes képet ad a rólunk. Az évek során egyedi választékunk alakult ki olyan művészeti eszközökből, amelyek az adott technikában teljes kínálatot adnak az aktuális trendek figyelembevételével. A kategóriákat végignézve láthatják, hogy milyen eszközökre van szükség egy új technikához, ha bevezetik a boltjukba.

Így például az Akvarell/Gansai kategóriába belépve minden eszközt és anyagot láthatnak, ami ehhez a nagyon divatos technikához szükséges. A rövid ismertetőben leírjuk a technikát, de egyéb cikkeinkben és a termékekhez rendelt videókban is sok fontos információt talál. A képek mérete és minősége lehetővé teszi, hogy a termékeket sokkal jobban szemügyre vehessük, részleteit kiemelik és nyitott állapotban több oldalról és használat közben is bemutatják.

A ritka termékcsoportok átfogó képviseletén kívül még nagy előnye választékunknak, hogy a klasszikus festészeti eszközöket főként európai gyártóktól kínáljuk. Ár/érték arányban minden képviselt technikában kiemelkedünk és folyamatos ellátást biztosítunk. A kis boltok feladata most megmutatni, hogy a művészeti technikákban a minőség nagyon fontos, mert tartós értéket silány anyagokból és eszközökkel nem lehet és nem érdemes létrehozni. Megszeretni és megtanulni pedig lehetetlen! A szaktudás és tanácsadás ennek a folyamatnak része, mi ezen az oldalon keresztül folyamatosan adunk ehhez segítséget. Ezt a tudást kell átadni a saját boltjukban a vásárlóiknak, mert ezért fognak rendszeresen visszajárni és vásárolni Önöktől.

Sok kitartást és sikert kívánunk a munkájukhoz!